Tisztelt Szülők, Diákok, Tanárok!

 

Bornemissza Katalin vagyok, angol-kommunikáció szakos bölcsész, viselkedéselemző és pszichológus. Jelenleg én látom el az iskolapszichológusi feladatokat a Hétvezér Általános Iskolában.

Feladatom elsősorban a konzultáció, szülővel, tanárral, diákkal. Előfordulhat a tanóra vagy tanórán kívüli foglalkozás megtekintése, melynek fő célja a közösség, és a gyermek közösségben elfoglalt helyének a megfigyelése. Ezen kívül esetenként pályaorientációs foglalkozásokat vezetek a 7-8. évfolyamon. 

 Egyéni beszélgetésre jöhet hozzám gyermek, szülő, pedagógus. 
 A gyermekkel való foglalkozás történhet a gyermek, a szülő, vagy az iskolaigazgató kezdeményezésére. 10-15 alkalmas tanácsadásra van lehetőség, a szülőkkel való folyamatos együttműködés mellett. A tanácsadás témája lehet, személyiségfejlesztés, változások feldolgozása (válás, költözés gyász), szorongásoldás, önértékelési - iskolai - magatartási  problémák. 

 A gyermek egyéni eredményeit nem kaphatja meg harmadik személy, nem szerepelhetnek engedély nélkül semmilyen publikációban.

Amennyiben szükséges, a gyermek viselkedési- neurológiai- lelkieredetű problémái kivizsgálásra kerülhetnek a Pedagógiai Szakszolgálatnál, vagy egyéni úton a Gyermekpszichiátriai szakrendelésen.
Ugyanakkor minden tevékenység szülői engedélyhez kötött, az egyéni foglalkozásnál pedig kérem minden kedves szülő hozzájárulási nyilatkozatát. 

Amennyiben szeretne személyesen megismerkedni velem hétfőn, szerdán, csütörtökön megtalálható vagyok a 15. terem melletti helyiségben. Hétfőn, szerdán 10 - 16 óra között, csütörtökön pedig 8 - 15 óra között.

 

Sikeres együttműködésünkben bízva:

 

Bornemissza Katalin iskolapszichológus

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Az iskolapszichológus tanácsai az online tanuláshoz